New healthy snack: Plàtan deshidratat

Plàtan deshidratat. El consum diari de fruita és important per mantenir uns bons hàbits alimentaris és una cosa que en Fotawa tenim molt clar i què volem ajudar-te a que ho aconsegueixis.

La forma més healthy de fer-ho és prendre la peça de fruita en si. Amb això aconseguim que ens aporti tant la fibra amb els micronutrients que conté (que no són pocs). Però també és cert que hi ha altres formes amb què poder gaudir de les magnífiques fruites, tant les de temporada com les que podem trobar tot l’any.

Quines poden ser aquestes alternatives? En forma de batuts d’una o diverses fruites, amb un iogurt natural, en postres casolans, a les amanides, deshidratades … Si, heu llegit bé, es poden preparar fruites deshidrates per prendre-les com snacks, o com topping en moltíssims plat. T’atreveixes a provar-ho? Doncs aquí va la recepta.

Què necessites? Només plàtan. La quantitat depèn del que vulguis fer o per al nombre de persones que ho vas a preparar.

Com preparar-ho? Preescalfa el forn a 90 graus. Talla el Plàtan deshidratat a rodanxes fines i extiéndelas a la safata del forn. S’enforna durant aproximadament 2 hores sense deixar de tirar-li un ull de tant en tant i un cop estigui, deixa-ho refredar i estarà a punt per gaudir.

Veieu? Menjar de forma saludable és fàcil i gens avorrit. Què aprofiti fotawer!